Warsztaty „MIĘSO STRUSIE ABC” współorganizowane z Gastronomia Śląsk
18-19 października 2017r. Studiu kulinarnym Adriana Feliksa w Chorzowie – odbyły się warsztaty kulinarne „Mięso strusie ABC”
Wraz z grupą GASTRONOMIA ŚLĄSK zebraliśmy bardzo liczną i ambitną grupę, która pod okiem Mirosława Rynducha szkoliła się z technik przygotowania mięsa strusiego.
Dania wyglądały rewelacyjnie i smakowały jeszcze lepiej
Kontakt
Chętnie odpowiemy na Państwa pytania.
Siedziba
ul. Magazynowa 21,
40-424 Katowice
Aleksandra Dudka: rzhs@strusiakraina.pl
Adam Motz: mobax@gmx.de
KRS: 0000282527
REGON: 240677099
NIP: PL9542600132
Dział Handlowy
Tel. +48 668 036 671
Biuro: kontakt@strusiakraina.pl
Hodowla strusi
ul. Wyzwolenia 11,
42-583 Bobrowniki
W sprawach związanych z hodowlą
Formularz kontaktowy
Siedziba
ul. Magazynowa 21, 40-424 Katowice
Hodowla strusi
ul. Wyzwolenia 11, 42-583 Bobrowniki