Warsztaty „Mięso strusie ABC” w Łodzi
14 maja2018 odbyły się warsztaty „Mięso Strusie ABC” w Łodzi
Wraz z naszym lokalnym dystrybutorem Zakładem Mięsnym ZYGA zorganizowaliśmy warsztaty „ABC MIĘSA STRUSIEGO”
Kucharze mogli zapoznać się elementami rozbioru strusia, poznać specyfikę mięsa i przede wszystkim poznać od strony praktycznej techniki przygotowania strusiny.
Warsztaty poprowadził nasz zaprzyjaźniony kucharz Mirosław Rynduch a gościło nas profesjonalne studio kulinarne COOK & BOOK
Dziękujemy wszystkim za przybycie oraz za zaangażowanie:)
Kontakt
Chętnie odpowiemy na Państwa pytania.
Siedziba
ul. Magazynowa 21,
40-424 Katowice
Aleksandra Dudka: rzhs@strusiakraina.pl
Adam Motz: mobax@gmx.de
KRS: 0000282527
REGON: 240677099
NIP: PL9542600132
Dział Handlowy
Tel. +48 668 036 671
Biuro: kontakt@strusiakraina.pl
Hodowla strusi
ul. Wyzwolenia 11,
42-583 Bobrowniki