VI Kulinarny Rajd Mistrzów – filet ze strusia w 9 wydaniach
Podczas VI kulinarnego Rajdu Mistrzów w Hotelu Haston – dania wyglądały świetnie, a smakowały jeszcze lepiej.
Przypominamy, że uczestnicy zmagali się z filetem ze strusia.
Kucharze wykazali się ogromnym profesjonalizmem oraz kreatywnością. Niektóre formy przygotowania mięsa strusiego były dla nas nowością – także również dla nas było to ciekawe doświadczenie.
Poziom uczestników oraz organizacja na najwyższym poziomie.
Zresztą zobaczcie Państwo sami:)
I Miejsce
Maciej Małecki
Marcin Nowak
Brasserie Warszawska Warszawa
—
II Miejsce
Przemysław Gościniak
Bartłomiej Kornacki
Restauracja Warszawska Sosnowiec
—
III Miejsce
Sebastian Kornacki
Paweł Jagiełło
Airport Hotel Okęcie
—
Dawid Zimny
Patryk Krawczyk
Art. Hotel Wrocław
—
Angelo Colombo
Patryk Chowaniak
Bistro Dobra Zmiana Białystok
—
Krzysztof Czarniecki
Agnieszka Jezierska
Restauracja Oskoma Poznań
—
Piotr Huszcz
Dariusz Cygan
Hotel Restauracja Piano Lublin
—
Piotr Gipsiak
Dawid Zagrzywiec
Courtyard by Marriott Warsaw Airport
—
Paweł Szynka
Roger Mikusz
Restaurant & Cocktail Bar „Pod Papugami”
—
Wojciech Bednarek
Maciej Wichłacz
Restauracja Margeritta Września
—
Sergiusz Filipowicz
Jakub Jabłoński
Kasyno „Sara” Restauracja Pod Aniołami Sulechów
—
Maciej Lewiński
Tomasz Guzik
Restauracja ZAFISHOWANI Gdańsk
Kontakt
Chętnie odpowiemy na Państwa pytania.
Siedziba
ul. Magazynowa 21,
40-424 Katowice
Aleksandra Dudka: rzhs@strusiakraina.pl
Adam Motz: mobax@gmx.de
KRS: 0000282527
REGON: 240677099
NIP: PL9542600132
Dział Handlowy
Tel. +48 668 036 671
Biuro: kontakt@strusiakraina.pl
Hodowla strusi
ul. Wyzwolenia 11,
42-583 Bobrowniki